Leírás
A Clase Azul tequila kizárólag 100%-ban organikus Tequilana Weber Blue agave fajtákból készül. Az agavékat betakarítás után hagyományos téglakemencékben 72 órán át főzik. Ezt követően az agave darabokat összetörik, hogy kinyerjék a levet, majd speciális saját élesztővel keverik össze az erjedéshez. Az alkoholt két lépésben desztillálják, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsák. Az egész folyamat vagy Los Altoban, vagy a Jalisco régió Jesus Maria városának egyik legmagasabb pontján zajlik.
A Clase Azul minden szempontból 100%-ban hiteles, kezdve a kiváló minőségű tequilától egészen az egyedi és gyönyörű kézműves palackokig. Santa Maria Canchesdában több mint 100 kézműves mester foglalkozik az egyes palackok kézi készítésével és festésével. Minden egyes palack egyedi műalkotás.
A Clase Azul Plata egy érleletlen, fehér tequila, amely kellemesen sima ízt nyújt kevés édes árnyalattal. Kiválóan fogyasztható tisztán vagy koktél alapanyagként is.
Paraméterek
Származási hely | Mexikó |