Leírás
A Hibiki whisky egyedülálló tisztaságát és gazdagságát a kristálytiszta víz, az érintetlen lepárlók környezete, valamint a változatos lepárlóberendezések és hordós érlelések garantálják, összhangban a japán precizitással.
A Hibiki összeállítása a Yamazaki és Hakushu malátawhiskyjeiből, valamint a Chita gabonawhiskyjéből származik. Ezeket az alapanyagokat öt különböző típusú hordóban érlelik, köztük a ritka Mizunara japán tölgyfából készült hordóban is. A végső keveréket a Suntory Master Blender-jei állítják össze Shingo Torii irányításával.
Az elegáns Hibiki whiskyt gyönyörű dekanterszerű üvegben kaphatjuk, melynek 24 oldala a japán holdnaptár (Sekki) 24 évszakát szimbolizálja. Ez a whisky rendkívül tiszta és gyümölcsös, különleges élményt nyújtva a fogyasztónak.
A Hibiki karakterét a maláta és gabonawhiskyk harmonikus keveredése adja, melynek eredménye egy mély aromájú, elegáns és lágyan fás whisky. Az édeskés, hosszantartó citrusos ízek teszik teljessé az ízélményt.
Paraméterek
Származási hely | Japán |