Leírás
52% búza, 20% árpamaláta, 20% kukorica és 8% rozs. Ez a „szentháromság” a Woodford Reserve Wheat Whisky titka, amely ropogós, változatos aromáival mély hatást tesz a whiskyrajongókra. Chris Morris szerint a szesztilalom utáni időszakban a szövetségi kormány négyféle amerikai whiskeyt engedélyezett: ezek mindegyike más-más gabonát állított az epicentrumába: Bourbont, rozst, búzát és malátát. E koncepció mentén született a Woodford Reserve márkacsalád tagjai közül a Woodford Bourbon, a Woodford Rye, a Woodford Malt és a Woodford Malt. A Woodford Reserve egy újszerű, epic whiskyre vágyott, így elkészítették a saját búza whiskyjüket. A búza krémességet és gyümölcsös édességet kölcsönöz párlatnak. Egyedisége magáért beszél: olyan whiskykategória képviselője, amit nem zsúfoltak túl az amerikai whiskygyártók. Az amerikai búza igazi unikális kortyokat eredményez a whiskyben, és ez nem túl gyakori a whiskyszcénában, még a kézműves lepárlók szintjén sem. Kortyolgatása közben egy bámulatos búzawhiskey nyitja meg előttünk az ízek sokszínű palettáját, ezért érdemes mielőbb beszerezni belőle 1-2 palackkal az iDrinks üzleteiben. A Woodford Reserve család legújabb tagja már önmagában kortyolgatva is egy karizmatikus, ropogós ízekkel játszó tétel, emellett képes új élményszintet adni a legjobb cocktailoknak.
Paraméterek
| Származási hely | Egyesült Államok |



























