Leírás
A Clase Azul tequila kizárólag 100%-ban organikus Tequilana Weber Blue agave fajtákból készül. Az agavékat betakarítás után hagyományos tégla kemencékben 72 órán át főzik. Miután megfőtt, az agave darabokat összetörik, hogy kinyerjék a gyümölcslét, majd összekeverik egy speciális, saját élesztővel az erjesztéshez. Az alkoholt kétszer desztillálják, figyelve a legmagasabb minőségre. Mindez a folyamat vagy Los Altoban, vagy a Jalisco régió Jesus Maria városának egyik legmagasabb pontján zajlik.
A Clase Azul minden szempontból 100%-ban hiteles, kezdve a kiváló tequilától egészen az egyedi és gyönyörű kézműves palackokig. Santa Maria Canchesdában több mint 100 kézműves mester foglalkozik az egyes palackok kézi készítésével és festésével. Minden egyes üveg egyedi műalkotás.
A reposado változatot a tequila desztillálása után 8 hónapig érlelik kézzel válogatott tölgyfahordókban. Ez a folyamat kiváló, sima ízt eredményez, amely minden kortynál felülmúlja az elvárásokat.
Paraméterek
Származási hely | Mexikó |